28-11-12

Hejheejjjjj


Har drömt en massa knasdrömmar i natt...men visste i drömmen att jag drömde, det vet jag typ 9/10 ggr haha.
Men..ja...ÄH intressant ffs.

Iaf så for jag till skolan å hade testet i svenskan, klarade det skitbraaa,förutom sista frågan som jag inte ens visste att man skulle kunna..tror ingen visste det. Det var väl något som man förväntas kunna efter alla genomgångar osv. Men äh,klarade det bra ändå.

Sedan hade vi eknomi å sen sluta vi, fick sluta 10.20 ist för 11.00 hehe.
For hem å satte mig vid datan å skulle börja jobba me rapporten, men åt lite matrester med mamma å höll på med annat vid datan as usual. MEEEN nu har jag hållt på med den! Gjort gaanska så mkt iaf.. är nöjd, det är huvudsaken. Imorrn har vi ju samhälls i skolan, men dock inget på fredag, så jag jobbar ju hemma ist för att slippa känna stress.

Ska nu sätta mig och kolla på det nyaste avsnittet av Himym och sen invänta David. Han ska hjälpa mig med idrotts provet, eller ja..att plugga till det.
Har btw matteprov imorrn! Vettefan hur det kommer gå, Marike har ju varit sjuk 2 lektioner nu så provet har ju skjutits fram å jag vet som inte vad jag ska göra. Har gjort alla extra övningar osv, men får väl ta å läsa igenom genomgångarna å sådär. Kommer ändp inte klara A, det gör jag aldrig.  Men ska göra mitt bästa,kan inte göra så mkt mer.

Oldiee

Kommentarer

Här kan du lämna en kommentar!:)

Skriv in ditt namn vettja! :
Lägga mig på minnet?

Skriv in din e-postadress :) (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0