24-02-13

MAH weekend :

På fredag så hade jag då vanlig skoldag..segt, men klarade mig igenom det. Var med David under hålet å sen for jag från engelskan för att fara till UM. David följde med oxå, men skulle ba prata om att få ut 1 år till av mina p-piller.
Fixade det å hann inte tbx till engelskan, for direkt till idrotten. Där hade vi en kort redovisning om en grejjs vi jobbat med, sen lyssna vi på Kicki en del å till slut fick vi spela volleyboll. Det är ju kuul , brukar va hyffsat bra på det men nu gick det ba bajs.
Efter skolan for jag hem å älskling hade fixat baconinlindad kyckling osv, nomnom.
Fixade mig sedan för kvällens festligheter, även fast jag var trött som ett svin.
For till Amanda där vid sju, som nyss fyllt 18 år, å det kom fler folk allt efter att timmarna giiick.
Folk måste ha tyckt jag var astorr å tråkig å depp osv, å allmänt osocial där mot slutet innan jag for, men jag var verkligen skiittrött. Det sög, menmen..David å dom kom å hämta mig vid 23-tiden.
Vi for hem å åt lite mackor sen gick vi å sov typ.

Bilder från i fredags, nu kom dock bilderna lite hullerombuller..


På lördagen så vaknade jag upp lite då å då å visste knappt om jag sov eller om jag var vaken ibland haha..men klev upp vid tolv. Åt frukost å kolla Big Bang och Two and a half men,gick å duscha med älskling.
Orkade inte fixa mig förrän på kvällen, så hedde på mina ögonbryn (hehe) å spela lite biljard. Sen försökte jag fixa Magnus hår, gick väl sådär heheh
Sen packa vi en liten väska med mitt smink å plattång osv, sen kom Jesper å hämta mig å David å körde hem oss till David, han är en snällis.
Spelade lite LOL medan David hjälpte med maten osv hehehe, sen åt vi då tacos med hans mamma å Tord. Sen efter det började jag fixa mig inför kvällens nästa partaj hos gölleMarcus som oxå har fyllt 18 nyss.
Tog bussen som gick 19.33 å sedan skulle vi byta till sjuans buss, men när vi kommer till stan så stod det på busstiderna att den inte alls skulle gå. Internet ljöög.
Vi åkte då med nian ist å hoppa av på en annan busshållsplats.
Gick lite vilse osv men sen hittade vi.
Kvällen vart lyckad! Väldigt trevligt och roligt att träffa massa folk, bl.a Daniel, Marcus (daah) , Mikaela, Sara, Jennifer osvosv! En braa kvälll.
Micke hämta mig å David å körde hem oss. Var snabb som blixten då jag kom hem med å packa upp allt vi hade packat ner, å tvätta bort sminket å fixa lite kvällsfika osv hehe
Sen gick vi ba å soov.Å idag så har jag varit superduktig å storstädat mitt rum! Piskat min matta å allt..allt är clean å nice nuu heheh!
Lyssnade på Femtio nyanser av honom samtidigt oxå, alla säger ju att den är sååå bra. Å Davids mamma ville att jag skulle lyssna på den så jag har fått låna ljudboken.
Sen har jag ba sett två filmer å chillat på, ätit pizza å pussat på min sötnos. Spelat  biljard å färgat Davids hår oxå, jag ser absolut ingen skillnad på hans hår, men det gör han så det är väl tur det haha
Sen har vi legat å lyssnat på musik å ba myst.
Nu ska vi ge massage å se lite film.
 
En riktigt bra helg!
 

Kommentarer

Här kan du lämna en kommentar!:)

Skriv in ditt namn vettja! :
Lägga mig på minnet?

Skriv in din e-postadress :) (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0