06-10-13 (bildbomb x20)

Asså känner ingen lust att bloggaaaa! Känns så förbannat jobbigt..
Har iaf haft en awesome helg..Tony tog studenten i fredags! Min fina storebrooor, dock missa vi alla då dom sprang ut eftersom att vi stod vid fel dörr typ..men ääh, vädret var underbart å släkt å vänner var samlade å vi myste påå!
Tappa humöret lite då å dåå, men det var endo awesome, har nu varit på 3 av mina syskons studentdagar å är alltid lika stolt å glad över dom! Lr hur man nu säger..det där lät bara knas, Men jag fattar iaf vad jag menar.

Senare under fredagen så gick jag ut å fiesta lite med Kristian å några andra. Kvällen blev inte alls som planerad, men hade svinkul ändåå! Träffade massa folk på Gültzaa osv..dock var promenaden från Gültza inte lika kul. Regn å förjävligheter!

Lördag chilla jag igenom med Kristian..kollade massa film men somna heela tiden. fyfan så värdelös jag är på att kolla fiilm nu för tiden. Vi for ut å gled lite ett tag oxååå, men var så förbannat seg..båda tvååå såå.

Söndagen chilla jag oxå sönder med Kristian å sen åt jag pizza på  kvällen å fixa me bilder framför datan, HEH, kulliv! 

Idag, måndag, vare första dagen på feriejobbet. Gjorde inte mkt alls.. allt som allt typ..for på kanin-jakt, klippte i en tröja till en lång "orm"-remsa å baka en sockerkaka. Allt det på 6 arbetstimmar. Inte så fasligt jobbigt heheh
Sen har jag ba chillat hemma med Solsidan å film å popcorn åsådär..f3tt uttråkad. Meeen nog bra att va sj ibland..men är icket vaaan!

 
Massa bilder fårn studenten..har fler dock heheh 
Hahah, tog bild med ALLT å alla denna kväll, mitt mål var att ha hur många flummiga bilder som helst med vem som helst å körde le duckface på 98,9% av bilderna! Lovely kväll!
Å nej..är inte ens nästan dyngrak på dessa bilder, var endast allmänt glad å linslus
 

Kommentarer

Här kan du lämna en kommentar!:)

Skriv in ditt namn vettja! :
Lägga mig på minnet?

Skriv in din e-postadress :) (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0