Kulturvecka

Den här veckan hare ju vart Kulturvecka å jag hade Bild&Form.
På tisdagen så kom ja dit då å de var typ fullt i klassrummet,men de fanns en plats kvar bredvid Sanna å Sandra.Sen å kom Sara å Elin oxå. Det första man skulle göra var att rita av bildläraren som posa på ett bord.Vi skulle rita me kol åså fick vi typ e halv minut på oss eller nå.
Ajja..sen så fick vi sätta igång me de vi skulle göra.Ja å Sara skulle gö nå tsm,vi gick å leta på internet efter nå.Till slut blev de Madonna.Men sen tyckte Sara att den skulle bli för tjorvig att göra,så hon skulle göra en bild med Katten Gustav ist. Så jag började rita min Madonna bild.
Så tisdag å onsdag å torsdag så har ja jobbat me den. Vart helt klar på torsdagen. Har även sjungit me sångpedagogen å en tjej som heter Jessicka. Sångpedagogen,Karin, ville att vi skulle uppträda med låten "What a feeling" eftersom att den typ är från 80-talet å det var ju det temat. Ville egentlien inte ens sjunga den,har märkt att den inte var som min låt. Men var tvungen,å skulle ju egentligen sjunga sj så jag är glad att Jessicka var me! Vi sjöng lite solo iaf. Åså vare ju tjejer från sexan som spela trumpet oxå,först lät de heelt knas..men till slut så gick de typ.
Har vart me Sara oxå,på onsdagen var ja med henne hela dagen haha! Vi slutade extra tidigt då.
Iaf så vare ju Kulturkväll på torsdagen å den började 17.30. Hade ingen aning o va ja skulle ha för kläder,men sen kom ja på att jag har fått en pennkjol i julklapp så jag tog bl.a på den.
Magnus körde mig å Lisa följde oxå.
Träffa Sara å Elin å vi kolla på när alla band spela å sen vare ju jag å Jessicka oxå. Det gick typ bra tror ja,men man hörde nästan inte sig sj när trumpeterna å det spela haha.
Sen såfor vi runt å kolla lite..vi skulle se nyhetssändnigarna,men missa de.Elever som har jobbat med det alltså.Så vi kolla på de som hade jobbat me foto.
Vi for till mellanstadiet å satt å snacka me Sawsan å sen for hon å Lisa kom å vi satt där å asgarva för att Sara var så rolig höhö. Det var jättekul!
Sen kolla vi på dom som hade jobbat med film,vi såg två filmklipp som några hade gjort.Dom var bra gjorda,haha.
Sen for vi hem där vid halv nio typ.Magnus hämta oss.Ja å Sara hoppa av då Elin gjorde de åså gick vi från Konsum till Sara. Å btw så ringde Karin oxå då vi var vi Konsum å sa att vi skull sjunga igen å att jag var tvungen att komma osvosv. Men hon hade sagt under dagen att vi skulle sjunga EN gång! Så hon fick skylla sig sj!
Jag å Sara typ..har glömt va vi gjorde haha!
Men det sluta me att ja sov där iaf.Vi skulle göra makaroner me ost,åså stoppa hon i nå specc sak oxå.Det vart gott man man blev less ganska snabbt haha.
Vi skulle se film innan vi sov,men vi kolla bara runt på internetå mkt på bdb sen var vi skit trötta å bestämde oss för att ba sova direkt.

Haha! En Robin Larsson och en jätteseriös Joel Boman på Kulturkvällen!;)


 

Ajjdå..!

Har seriöst typ inte haft nå tid att skriva!!
Då jag skrev inlägget om torsdagen så skulle ja skriva om resten av tiden i Kiruna oxå,men då satt ja i tlfn typ åså vart det sent osv. Å nu har fasen gått över en vecka.Å jag is verkligen inte skriva nå mkt om varje dag. Så jag laddar upp lite bilder å skriver under bilderna lite. Från fredag tilll måndag.

Fredag:

Haha sötLinnea i en skoltoalett.. ;) Följde ju me dom till skolan på fredagen.Var mest me Linnea å hennes klass.

Haha bänkar osv..old school de känns! Men det var ju inte så längesen man sj hade så,å högläsning å då man tog me frukt å de.;) Men det känns som det var aslänge sen!

På kvällen fixade vi tacos!


Yeea (Y)

Wilma fixar me köttfärsen! Höhö

Lördag:


Vi for på stan idag å här sitter vi å väntar på våra kycklingmackor på Folkets Hus.(A)Linnea är så fin så!

Fick me söta Wilma på bild oxå! ;>

Min goda macka me mangoraja sås! Jag älskar mangoraja !

Linneas macka höhö!

Köpte ett snyggt nytt midjebälte.. :>!

Tre armband ja oxå köpte. Mkt nöjd.(Y)


Linnea tog min kamera å hade skojs! Haha,dom är typ lite småsuddiga å de för att hon inte hade blixt på,haha Blondin!! ;)Åså finns de lite mer bilder hon tog oxå,men dom här räcker höhö ;*

Hihi <3

Åså har vi sett en massa O.c avsnitt!


Söndag:
Blev en massa tjorv me buss osv.Ville inte ta 15.00 bussen å skulle ta nå senare tåg åså missförstod ja tabellen på internet å sen kunde mamma å dom inte komma in på hemsidan å inte pappa heller osvosv..allt blev fucked up. :) Så det blev att ja fick stanna en natt till. Följde Linnea å Wilma till deras träning å sen när vi kom hem såg vi sista o.c avsnittet.
Moster kom hem från Luleå oxå! Sov i hennes säng denna natt oxå,höhö.
 
Måndag:
Pappa kom 07.15 ungefär åså for vi till bussen som gick 30 typ.
Hann ba äta gröt sen for ja.
Sa hejdå till pappa å satte mig längst bak i bussen å lyssna musik hela vägen å läste över 100 s i en bok.
Bussresan gick typ snabbt.Det knasiga var att ja inte sov ett piss under hela resan! Wtf..
Va i Luleå lite innan halv ett.Men ville inte till skolan,kände mig asrisig å behövde duscha åså hade lunchen redan vart i skolanå jag var vrålhungrig juuu.
For hem å packa upp osv,åt en tårtbit (A) Höhö å lite annat.
Duscha å på kvällen var ja me Daniel åså kom Sara sen. Va gjorde vii..hmm. Vet inte riktigt!
Jag å Sara åt iaf popcorn senare,;) Haha!


Vi? Snygga?...oojaaah!

HAHA fint! ;)

Mitt öga var cp.. men gud så fina vi är.(A)

Torsdag - Kiruna!

 Idag så fixa ja me volym tången men de vart lite knas..ajja,sen hade ja skola dåå.Har börjat komma igång me mitt nattlinne på slöjden.(Y) Sen på matten så hann ja helt lite för att ja skulle till sångpedagogen som vanligt,så jag skulle ta me till Kiruna å göra ikapp. Sen franska å sen hade vi lunch å sen so.Åså vare ju det där jäkla provet idag. Men han hade inte tagit me några saker som jag var rädd över att de skulle komma me! Yay. Men provet gick iaf bra tror ja! Det kändes bra iaf. :) Efter et fick vi sluta,ja å Sara for till Ica ås fik man sex festisar för 18:- så vi betalde 9kr så fick vi 3, höhö! Sen när vi stod vid busshållsplatsen kom Nathalie springandes å var jätteglad över att vi inte hade åkt me bussen före. Haha! Hon ville hinna säga hejdå innan ja for till Kiruna å hon till Thailand.Hon skulle ju dit på lördag å va där i 3 veckor!
Hemma så packa ja ner datan å lite annat åså for vi nästan direkt. Melwin var helt excited!! Han var så söt å glad å sa att han älska mig å att han ville sitta med mig i bussen osv.Haha naw.
Daniel har sagt några ggr under veckan att han skulle komma till busstationen å säga hejdå,men ja trodde intepå honom.Men när mamma skulle in å fixa nå i busshus saken så satt han där inne! Haha! Han kom verkligen! Så följde han me mig å Lisa å Melwin till där man väntar på bussen. Lisa å Melwin skulle till Svappavaara åså skulle moffa hämta dom där ifrån å åka till  büüün.  Vi stod i några minunter åså ko, bussen å j krama Daniel å sa hejdå å de gjorde även Melwin som för övrigt diggar Daniel. :) Haha!
Lisas kompis skulle oxå fa me bussen så hon satt me henne å ja me Melwin.Han babbla hela tiden! Åså sa han att en gubbe som satt framför oss var ful.HAHA,han var det.
Å sen började den där gubben prata helt mkt me Melwin. ;s Me Lisas kompis oxå,å han trodde ja var Melwins morsa. HÖHÖ. Å han sa att Lisa var snygg å jag me osv. Usch äckelgubbe. Åså drack han öl. Trodde att han typ skulle va i Kiruna så ja blev lite rädd dä ett tag,men han steg av i Överkalix!
På bussen sa Melwin igen att han älska mig,han var så sööt!
Var i Kiruna typ 20.00. Det blev fammo som hämta mig.
Vi for till Konusm å handla lite grejjsor.Hon trodde ja skulle sova hos henne,men så var de ju inte tänkt.Men hon ville att ja åtminstone skulle äta kvällsfika där,haha sötfarmor. Åt kräm å smörgås å de. Var där ett tag å sen for ja till Linnea å Wilma.
Dom blev jätteglada när ja kom.(A) Hihihi! Jag var oxå helt glad å uppspelt å wiii!
Ja gick nästan direkt å tvätta bort sminket å de å sen såg vi på första avsittet a O.c,tredje säsongen.(Y)
Sen så börja vi fixa till sängs. Vi sov i mosters säng ju,stor å mjuk å himmelsk!
Jag låg i mitten dära,åså släckte vi lyset å jag berätta en massa saker som hade hänt.Åså ringde Moster sen oxå,vi blev helt rädda näre ringde mitt i allt! Haha,hon ville höra om ja hade kommit å om allt hade gtt bra osv. Sen efter det samtalet fortsatte vi surra men sen försökte vi sova,men hade svårt å somna,var helt hyper typ!

Onsdag - Ungdomsmottagningen

Hejåhå!
Idag vakna ja 06.15 å steg upp fixa å trixa..
Sen for ja till bussen typ 15 min innan,promenera sakta höhö.
Alla tjejer kom förutom typ..3. Fast 2 av dom kom sen,Elin hoppa på en hållplats senare å Sara fick skjuts.(Y)
När vi var i stan så for vi dit dåå å typ satt utanför dörren å fundera på om vi skulle knacka eller inte,för klockan var typ just 8 å de var då de skulle öppna. Åså knacka vi å tanten tyckte att vi var så försiktiga å att vi bara kunde komma in! Haha
Så satte vi oss där i en soffa å lyssna på en tant som prata å en annan tjej som satt bredvid där.Det var tre st som var sjuka som egentligen sklle göra det där typ.
Den här tanten/kvinnan berätta om en massa å svara på frågor å sen fick vi ta en lapp från en påse åså stod de en fråga på lappen åså skulle vi svara på frågan.
Sen så skulle vi ta "kondoms körkort". HAHA.
Då vare en bräda som hade 5 trä penisar som staack upp från den. Haha helt fult! Olika storlekar på dom oxå typ..iaf omkretsen. Hahah shit. Så nu har Alina Lind tagit körkort i konsten att trä på en kondom på en penis. (Y)
Sen fick vi se gynekolog stolen,testa sitta i den..kommer aldrig våga gå till en sån där! Helt pinsamt ju!
Sen fick vi en sån där kondom ask eller va de heter haha. Åså fick vi kondomer dådå..
Å den där kvinnan som pratad om allt sånt där var helt awesome! Hon var helt rolig å de..å först stod hon där å höll i kondomen å typ töjde på den me händerna i den å sen huxflux så har hon den över huvet!
Hahah! Det gick så snabbt å fan va vi börja garva!
Som Sara sa,vissa tanter som hade pratat om sånt här å de skulle säkert typ "Jaja..nu lägger vi undan kondomerna." eller nå liknande,men den här trädde den över huvet å skrattade sj!  How awesome isn't that?!
Höhö,sen när vi var klara där for vi ut å vänta på bussen.
Stod i typ 10 min å fröös.Å då såg vi killarna komma,nu vare deras tur att gå dit.
Sen for vi till skolan å gjorde sv prov. Efter det  hade vi lite sexualkunskap..sen lunch å efter det skulle vi träffas i våra verkstäder som vi ska ha under Kulturveckan. Jag ska ju ha Bild&Form.

Man fick gå hem där vid 12.40 typ. Men jag skulle stanna å skriva det där om Kulturens Hus. Blö.
Det blev en massa tjorv me att hitta en data osv.Men till slut kom vi igång.
Fan va dåligt de såg ut att bli i början! Blev bara irrii..Sara for hem efte ett tag,hon skulle ta hand om bilderna honknäppte å jag å Sawsan skulle skriva.
När jag vart less så ringde jag Daniel
Han "Ofta duu ringer mig?!" (internt skämt)
Jag " DIN MUPP!"
Åså la ja på!
Han på sms "Va faan? XD"
Jag "Haha har tråkigt :D"
Han "Okej :K"
Eller nå liknande iaf..
Sen fortsatte vi skriva å lyssna på musik. Å då vart de lite roligare sen,vi typ skämta till de lite å de haha.(A)
Till slut så var vi klara,typ 15.15 å då såg de ganska bra ut tack vare moi! Haha å Sawsan. ;)
For till bussen å heem me den.
Hemma så skulle ja börja städa mitt rum.
Men först ringde jag Daniel me dolt nr.!
Han "Hallå?"
Jag "MUPP!"

Sen ringde han mig,jag dissa honom,åså ringde han igen,åså dissa ja honom åså skrev jag å fråga va han ville åså ringde han igen,då svara ja
Jag "Du kommer säga mupp!"
Han "Va?"
Jag "Du kommer säga mupp!!"
Han "..MUPP!"
Åså la han på.  Hahah! Vi är för bra.!
Sen börja ja städa mitt rum typ. Sen vare mat å  sen var ja inne lite på msn å fixa nya låtar till Mp3:n.
Börja testa kläder å fundera va ja skulle ha på mig imorgon å va ja skulle ta meee..
Sen kom Ellinor!
Det är mammas kompis å hennes familj å vår har vart kompisar sen vi var små barn förstår ni.
Jättekul att träffa henne igen!
Efter att ha packat klart så följde ja me Lisa till Konsum samtidigt ja for ut me hunden.
Sen plugga ja so å sen kvällsfika å tv. Prata me Elli ett tag oxå..sen duschen å sen bloggen å tlfn å sen fick vi daimtårta mitt i allt.
Å btw så fick mamma en volume master av Elli!! YES! Ska typ fixa håret imorrn me den! SÅ GLAD JA BLEV! Å mamma me höhö.;)
En till sak! Tanten som vi skrev den där saken om Kulturens hus å de till tyckte vi gjorde ett jättebra jobb å ville att vi skulle göra om det fast om en annan sak senare under terminen! Haha helt förvånad ja å Sawsan blev! Vi fick ett bikort var.. tack !

Kmr inte kunna skriva nå nu under helgen. Men kommer ta bilder ov å skriva sen eventueellt.
Så nice att lämna Luleå för ett tag!
Den ni!! ;)

Köpte den här ramen i Cypern men har inte haft nå Cypern-kort att lägga in.Så kom ja på att ta kortet från kylen då mamma å Magnus gifter sig å de var ju där i Cypern! Smarta jag.

JAAA!!

Plugg

Började inte plugga direkt höhö.
Gjorde en flumvideo me Melwin haha! Han kom in å börja visa en sak han kunde göra på golve åså visa jag honom nå åså stoppa ja sen på musik å filmade.Det vart helt fult,får se om ja laddar upp det här.;)
Sen vare maat..å efter de så for mamma å Melwin å skulle hämta Magnus å ELvis som typ håller på att bli sjuk låg i mammas säng å skulle kolla på film å ville att ja skulle komma så ja tog me so sakerna dit å satt å kolla film å plugga samtidigt. (Y)
Sen så kom dom hem å ja for till mtt rum ist.
Åså visa ja videon för Melwin å sen borsta ja hans tänder å stoppa pyjamas å sånt å sen skulle ja se One tree hill me Lisa.
Å sen har ja pluggat mer åså gav ja å Mia å Lisa mammas present.En fin klocka,hon blev jätteglad å förvånad. Hihi.
Å sen har ja ba pluggat. Är spyless nu. Har skrivit mkt å hoppas att ja fått in de i hjärnan oxå!
Ska nu börja fixa mig till sängs,ska ju upp tidigt. Åså har vi ju sv prov imorrn! Måste kolla snabbt på de oxå..
Uschuschusch för skola. ;ss
Mamma gav oss godishjärtan som hon skulle ge igår mn hon  hade glömt haha söt hon är!
Mamma har förresten klippt sig idag oxå.Det blev skitsnyggt.♥


Suck.

Höhö tack mamma!


<3

Bilder från idag!

Nu har min goda vän Marcus skickat bilderna!


S-s-sara!


Haha! Fan va knas jag ser ut!

Haha!

Jag som fotograf,höhö!;) Marcus!

Mahaa!

Snygga vi är!

Haha Sara som fotograf! Höhö !

Marcus mobilkamera är braa..(Y) Kolla så fint de var! Där är ju bron vi for till!


Tisdag - Friluftsdag!

Hellooo..!
Idag så  vare friluftsdag,haha har typ glömt bort å skriva om den.
Men så vare,ja å Sara skulle åka skridskor på isen i stan men ja får så apont i fötterna så hon skulle höra me hennes farfar om han kunde komma me en spark åt oss å de kunde han. (Y)
Bussen från skolan gick där vid tio,så fick sovmorgon! Sköönt!
Vakna där vid typ kvart i åtta å steg upp å börja fixa lite till matsäcken å tog fram de ja skulle ha på mig.
Tog långkallingar å benvärmare å mjukisbyxor,ides inte ha täckbyxor.
For till Sara där vid 9.25 åså gick vi till skolan tsm.
Hon hade täckbyxor men tog av dom för att hon tyckte de vrt för varmt,men senare under dagen ångrade hon sig!;)
Vi gick iaf tillbusskuren å stod där bland andra elever som oxå skulle åka dit åså for vi in till stan då bussen koom.. jag å Sara stod å vänta på Saras farfar som som sagt skulle komma me sparken,åså kom han å då for vi oxå ner till isen.Det var allra första gången ja var på en is vid någon utav hamnarna. Haha har bott här i flera å man har aldrig vart ute på isen dära.
Marcus å Chrille börja springa på sidan av mig å Sara å sparken,men efter ett tag vände Chrille om åså fortsatte jg å Marcus å Sara.Vi turades om att sitta å skjutsa å de,vi fortsatte så ända till den där bron! Vi var duktiga,åså när vi ska vända om igen så ser vi Chrille komma me skridskor där bak,haha! Han hade tydligen åkt bakom oss helatiden typ.
Åså for vi tbx,de vart lite jobbigt haha.
Åså åt vi får matsäck,måde ja å Marcus å Sara hade me nudlar,den ni!
Jag å Sara hade sånna där braaiga som man bara häller i varmt vatten å låter stå i ttyp 3 min så äre klartt! Usch va kallt det var! Frös som fan om mina fingrar å ansiktet!
Å btw så glömde ja kameran hemma,trodde ja stoppa ner den i väskan men icke..men Marcus har tagit nå bilder,ska be han skicka åså lägger ja upp dom här. :)
Sen råka de hända en olyckshändelse,Sara skjutsa mig på sparken åså råka hon fa in i en snöhög åså gled ja fram å då gick typ självaste sitsen sönder. Ojsii..men hennes farfar vart inte sur elle nå sen så de var ju bra iaf!

Vi tre for å vänta på att hennes farfar skulle komma å hämta sparken innan vi for me bussen där ifrån,sne när han kom tog han två bilder på oss tre,höhö! Sara har en söt farfar!
Sen fick vi spring ikapp resten av dom där som vart på isen åså for vi hem.
Vi sluta tidigare än va vi egenltigen skulle göra,vi var hemma typ 13.35 eller nå.  Det har vart en mkt rolig dag me Marcus å Sara! Vi har typ skrattat helt mkt,eller så har iaf jag gjort de. (A) Hahah har vart på skratthumör idag!
Kom hem å satt å kolla barnprogram ett tag me ungarnaå värma upp mina stackars tåår. Sen skulle ja börja plugg men ville skriva här först åså tog de lite lång tid. RIngde L&W oxå,dom ville veta vilken buss ja skulle komma me å de. Imorrn äre onsdag! Sen torsdag..! Hihii
Nej nu måste ja börja äckelplugga.
Skriver sen !Måndag - Grattis mamma !

Hej!
Helt fint väder idag å inge kallt!

Å idag så fyllde min underbara Mamma 40 år! Älskarej mamma! Grattis på födelsedagen!

På onsdag ska vi tjejer i klassen till ungdomsmottagningen på morgonen å jag fick de stora uppdraget att ha skolans busskort..! Haha
Så vi ska ta bussen typ 07.35 på onsdag,usch va tidigt men jaa..
De kommer bli en stressig vecka.
Jag måste plugga till so-provet,lite tll sv-provet å sen måste vi skriva den där saken om Kulturens Hus..åså ska ja storstäda mitt rum på onsdag å sen packa å de. Hmm..usch. Längtar bara till torsdag eftermiddag.
Såå skönt att komma från Luleå familjen å åka till min andra familj,höhöh!  Fifasen va kul de kmr bli.Ja vet att ja tjatar om de,men det kmr bli awesome!
Å på so:n skulle ja skriva klart om Kennedy mordet oxå,hann göra ganska så bra på lektionen.Tog hem so sakerna å skulle fixa hemma.
Promenera hem efter skolan å när ja kom hem så såg ja på One tree hill å sen vare mat å sen blev de tlfn  data.Sen så fikade vi lite glasstårta å sen börja ja skriva klart om Kennedy mordet å börja skriva en sammanfattning om de vi skulle kunna till provet.
Å sen då ja vart less på att skriva for ja å åt en semla som innehöll typ 80% mandelmassa å 20% grädde..! Övrdrive mkt mandlmassa,hatade det förr,men nu kan ja äta de. Men skrapa bor lite sen..mamma skulle köpa från Holms egentligen men de var slut så de blev från Willys förstår ni.
Efter det blev de att duscha å sen börja fixa till sängs..messa me folk lite å sen sååva.Grattis,40 år idag! <3Haha helt söt Melwin blev hära♥


Höhöhö tjockisar!

PUSS!

Hahah gölligöll! ;*

Omg..haha!


Älskar diig din nöt <3


Semla me för mkt mandelmassa å för lite grädde! De som syns på bilden är typ oxå mandelmassa! Och grädde dåå..men mandelmassa me!


Söndag - KulturensHusGrejjsemojjs å Alla hjärtans dag!

Idag så vakna jag typ halv tio men låg å halvsov till typ tio.Sen steg ja upp å fixa nudlar å såg lite mer av den där Dread-filmen.Sen börja ja fixa å trixa..kl.11.23 gick bussen till stan.Började skriva om lördgen hära men hann inte.. sen så steg Sawsan på några hållplatser efter mig å sedan Sara.
Åså for vi in till stan å Kulturens Hus.
Sara hade me sig si systemkamera som ho skulle ta bilder me å varken ja eller Sawsan hade me block.Jag trodde hon skulle ta de haha.Men vi fick pennor å ett block av dom.
Åså vare först nå välkomstal då dom berätta om hur dagen skulle bli och ja.Vi gick ju på alla de där olika stationerna. De var nå om hjärt- och lungräddning,sen o rökning å sen om nå hälsostigar eller nå..hööhö kmr inte ihåg. Åså fick man lyssna på ngn man som snacka om hälsan å skit å sen fic vi lyssna om yoga å göra lite yogarörelser. Åså vare en gubbe som bad Sara fota honom å skicka bilderna tilll hans e-mail..? Haha! Kmr inte ihåg varför men..
Justja,vi intervjua en kvinna oxå.En glad prick! Sawsan intervjua,å det var helt roligt att lyssna på.
Iaf så var vi där från ca.12-16. Det var ganska roligt ibland men less man vart på att sitta å lyssna å skriva hela tiden. Men vi fick iaf godishjärtan höhö. Åså fick vi ta nå stiftpennor å Sawsan proppa fickorna fulla me dom. SÅ jag tog några av henne sen. (Y)
Sen höll vi bara på att fota lite oseriöst oxå.Sara fota mig å Sawsan å Sawsan fota mg å Sara å jaa..det var kuligt!
Efter den där skiten så skulle vi fa till Matstället å äta,Sawsans mamma jobbar nämligen där så vi fick gratis.Den ni! Jag beställde en Calzone,å vettefasen va Sawsan fick haha.Vet inte va Sara tog heller för den delen.(A)
Men mums va gott de var!
Fast ingen av oss orkade hela pizzan,så vi fick ta hem.Ringde mamma å hon skulle köpa mjölk å tanka så hon kunde hämta oss. Yey.!
Jag å mamma for till Coop å hon for in å köpte mjölk å lite annat medan Sara å Sawsan vänta på nå sak som hennes mamma gjrde till hennes pappa åså kom dom till Coop näre var klart.Sedantanka hon på Shell åså körde vi Sara till hennes pojkvän å Sawsan heeem förstår ni.

Hemma så for ja ut me hunden i typ en halvtimme å sen satt ja lite vi datan åså kom min mycket goda vän Daniel till mig! Snacka me Sar i tlfn ett tag åde å hon ville va me oss minsann! Men hon var me hennes kusin Fanny. :)
Visa Daniel lite rliga Hey Baberiba saker,men de var typ bara jag som tyckte de var rooligt.. :K
Haha! Sen visa jag han den där saken då man har hörlurar å lyssnar på ngn som klipper en åså låter de asverkligt.
Men den pusssyn blundade inte när jag sa att han skulle göra de för att de skulle kännas verkligare då! Han lyssna int ens hela tiden,han tog typ ur hörlurarna då å då! Han trodde de skulle komma nå skrikande ljud eller nå haha.
Pussyy!
Å sen så skulle vi se "Fun with Dick and Jane". Å för första gången så var Daniel lite pratig å sprallig under filmen! Haha helt otroligt,han är annars tp allvarlig.;)
Han sa att de berodde på att han hade sett filmen dagen innan haha.
Sen börja han försöka kittla mig på mina fossingar å de för att ja typ tryckte ha ot sängkanten,höhö. Å sen börja han trycka kuddar mot mitt huvud å dra bort kuddar inder mitt huvud å de. D:
Biatch..åså försökte ja ge honom stötar å jag lyckades några ggr för att ja är allmänt bäst.!
Vi kolla aldrig klart filmen,hans kompis skulle komma me fyrhjulingen å hämta honom igen,följde honom en bit å hans kompis typ körde in i en snöhög haha!

Sen så gjorde ja säkert nå när ja kom hem oxå men kmr inte ihåg va åså sov ja sen!
HAHA,oseriösa Sawsan ! ;)

Shalalaaa..

Ingen annan bild från idag..höhö sry!


Lördag - Blablabla

Hejhej!
Vaknade å städa undan lite kaos som ungarna hade ådstakommit. Sen så fixa ja nudlar å gick å kolla film,det blev 'Taken'. Har sett den en gång förr me Sara,fast uta text..nu me text å damn va den ä bra! Helt spännnde å bra. Ni som inte har sett den borde seden tkr ja!
Efter det satt ja ba å nörda vid datan sen bädda ja sängeen å dammsuga mitt rum som var asdammigt typ.Usch..!
Åså ladda ja ner lite filmer som ja å L&W typ ska se när ja åker till dom,fasen va ja längtar. 4 skoldagar för mig,yeeey!
Justja,prata me pappa ídag oxå,å han sa att han typ kunde hämta mig från bussen eller tåget när ja kommer på torsdag,så de blir oxå bra de.(Y)
Sen for ja å duscha,testade dom där mini shampoo och balsam flaskorna som ja fick me den där påsen me en massa i.  Det luktar gott!
Sen satt ja med Melwin å Elvis å var inne på Bolibompa sidan,höhö. De tyckte dom var roligt. :)
Sen börja ja fixa mig å satt vid msn.
Å sen så gick ja å mötte Dan. ♥ :)
När vi kom hem till mig så var ja tvungen att hjälpa att fixa ungarna till sängs sen när ja var klar me de skulle vi äta haha.Det blev en sen middag åså vare a ja å Magnus å mamma å Lisa. Vi åt först förrätt å sen självaste maten. Maten var potatisgratäng å nå kött och rödvinssås,det var gott men stressade i mig maten haha! Ville inte att Dan bara skulle sitta där i mitt rum å ha tråk. När ja hade ätit så skulle vi börja se "American Pie - The book of love". Jag tkr inte att det ens är som American Pie nå mer! Det vare till typ tredje filmen,och fjärde typ..dom var bra,men sen vare som bara överdriveet..hmm.Den enda skådespelaren som har vart med i typ varje film är den där pappan..  den här var väl sådääär typ.
Var inte så intresserad så:D
Haha efter flmen så gjorde vi int så mkt inte. Låg å prata å de typ.
Sen så skulle han hem där vid 22.15 eller nå,följde han en bit å sa hejdå åså for ja hem.
Åså var ja ensam eftersom mamma å Magnus hade farit till en kompis eller nå å Tony var ngnstans Mia hos Jonas å Lisa på nå fest eller nå å ungarna sov.
Satt å ladda ner en film ja skulle se åså kom Lisa hem sen.
Åt kvällsfika med henne å snacka lite sen for ja till mitt rum å spela nå spel medan filmen ladda.
Sen fick jag resten av Lisas marabou choklad! Hihi! Det var tre rader kvar,tack systeer!
Så ja åt choklad å kolla på film,den hette "Dread". Den var typ lite seg..orkade inte se hela,vart så trött.Så ja stängde av å gick å fixa mig till sängs å sov.
Men killen i filmen kände ja igen som fan,sen kom ja på att det var Jackson Rathbone! Han som spelar Jasper Cullen i Twilight.ar inte kollat nå på Melodifestivalen i år,men iaf så var Eric Saade me idag å sjöng nå låt..ni måste mdge att han ser bra ut!


Fredag - Barnvakt

Hej!
Idag var jaag helt glad på morgonen.Kände som att det skulle bli en bra dag haha!
Det var typ 23- s jag åkte buss till skolan å det blev inge skidor på idrotten! Det var iaf skitbra!
Jag å Sara gick till danssalen å dansa ist!  Höhö,men stereon tjorva asmkt.Men jag hade iaf roligt haha.
Sen fick vi visa ngn improviserad dans åt Inger.Haha helt fult! Sen visa hon oss nå danssteg då mn dansar två å dee..sen for hon  vi fortsatte flamsa.Sen kom några andra oxå.
Sen hade i lunch å engelska å sen No å de var nu vi hade biologiprovet.
Asså ja veet inte hure gick..det kändes ganska bra iaf,inge IG iaf.Vet inte riktig va ja kmr få,vi får väl se.
När man hade skrivit klart provet fick man sitt matteprov å jag fick 2p från MVG.Så dett starkt VG,är nöjd!:)
Sen fick man fa hem,när ja kom hem var ja ensam hemma! Hhihi.
Hade köpt två baguetter från Ica för 10 kr,fixa lite o'boy å mumsa i mig baguett å de!(Y)
Sen satte jag på Mtv å satt vid datan.Sen såg ja One Tree Hill,helt gammal del!
Var ensam ganska så länge,fy fasen va härlig..!
Men sen kom skitungarna å mamma hem.
Skulle va barnvakt åt dom sen efter maten.Mamma värmde rester ågav å sen åt jag åså får dom.
Melwin börja bråka å tjorva så de vart lite blö där ett tag.Men sen splade vi Råttfällan som vi iaf kallar det men det heter egentligen Micado typ.
Åså skulle Sara komma oxå.
Sen ringde Linnea hihi! Hon berätta att det nu var 100% säkert att jag skulle komma till dom på torsdagen å va där hela helgen å de.Nog för att jag hela tiden visste att det skulle bli så så vart ja helt glad! LÄNGTAR TILL TORSDAG!

Sen när Sara kom så spela vi det där spelet me dom åså kolla vi i skolkatalogen å jaa..mamma å Magnus ko hm snabbare än väntat.Men dom basta å de oxå.
Sen när vi inte behövde va barnvakt längre for vi till datan å kolla runt en massa.
Sen prata vi me hennes kusin å sen ringde ja min Fanny å prata lite m henne,men hon var för upptagen för att prata me sin bästaste Alinaa! Haha ;) Hon skulle ringa senare om hon hann.
Sen for ja å Sara hem till henne åså bytte vi jackor,å hon passar i min vita jacka faktiskt.(Y)
Vi skulle se på Harry Potter och halvlodsprinsen.
Fixa saft å chips åså starta vi filmen me färgerna tjorva..men Sara fixa de förstår ni!
Åså höll vi p med den där saken som masserar hårbottnen,de är så skönt!
Vi hann inte se klart filmen,klockan blev så mkt.Där vid typ tjugo över tolv följde hon  mig en bit.
Var jättetrött då men när ja kom hem vart ja typ pigg.
Åt lite kvällsfika å sen fastna jag vid nå spel på datan höhö.
Men sen gick ja å la mig,detvar typ vid kvart över 2 för er som bryr er! (Y)
Wii <3

Söta är dom juu..me usch va less ja kan bli på dom!

Sara!

Haha snygga vi äär! ♥


Hahahh! Saras huvud ser lite roolig ut! Haha speglarna delar sig vettni!;)

Miaow!


:)

Jussi ffs!

Findus å Sara!

(Y)


Blogg.se dampar!!

Gaah! Har inte örkat skriva för att blogg.se har dampat för fulla muggar för mig! Så jag orkade bara intee.
Så jag skriver lite smått om dagarna på det här inlägget.

Tisdag: På Hk:n gjorde vi nå sån här äppelgrej man lägger in i ugnen sen.Inte äppelpaj haha.Jag jobbade med Chrisoffer igen.Vi var ganska så snabba vii! Så de vart mkt tid att som bara sitta å glo höhö. Sen när allas äppelgrej var färdiga så fick vi äta å det var jättegott..(Y)! Sen så skulle någon göra omprov å någon göra sjävaste provet eftersom dom inte var där förra tisdagen.Resten fick gå,så jag å många andra sluta mkt tidigare. Å btw så fick jag VG- på Hk provet höhö.
Sen efter skolan så skulle ja va barnvakt medan mamma skulle ringa nå samtal å grejjs,åså sa jag till skitungarna att dom skulle få något om de städade deras rum,för det var helt stökigt där. Så städa dom å ja börja göra den där äppelgrejjen som vi hadegjort på hk:n! Hihi! Hade tagit me receptet hem..så de gjorde ja.Men det tog ju si lilla tid.Sen nären var klar dela ja upp i tre tallrikar å dom tyckte om de.(Y) Fast Elvis orkade inte allt så jaa fick de,den ni! Sen skulle ja typ plugga..skulle va me Daniel men hade inte tid.Läste biologi åså skulle ja duscha osv så..ja. Å justja! Vi gjorde matteprovet idag,de gick bra kändes de som!

Ser inte gott ut,men damn va gott de är!

Onsdag: Idag vare typ roligt i skolan (!?) Hade först no sen sv sen no igen å sen vare lunch..resten av lektionrna efter lunch bestämmer man ju sj å först så skulle jag å Sawsan å Sara Eijerfors planera inför den där bajssaken på söndag.Den där som vi ska gå på å intervjua folk å ta bilder å de å sedan skirva om.Den ärfrån 12.00 tll 16.00. Yey. Blöö.. vi fick sitta i ett litet rum å planera,men i planera egentligen inget haha.Vi att å snacka om massa annat ist. (A) Dom sista minutrarna så planera vi bara vilken buss vi skulle ta,haha!Sen hade tjejerna idrott.Då skulle ja å Sawsan dansa,fråga om Sara (Engman) oxå ville följa då,å de ville hon.Först skulle v samlas i strykehallen sen gick dom å öppna åt oss.Emma kom oxå. Hon försökte få på stereon,men hon fick int igång ljudet men så mitt i allt ba POFF så kom de ljud å helt högt vare dessutom! Haha Emma hoppa till å ja å Sara oxå! Shieet.. :)Sen så började Sawsan å Emma som flumdansa å de åså börja ja oxå. Å sen ko vi p helt braiga dansen.(Y) Men då när ja å Sawsan skulle hålla i händerna å Emma skulle gå ner i brygga (vi skulle ha våra armar som töd vid hennes rygg) å då när hon var i brygga så försökte Sawsan typ krypa under henes rygg å ligga där men då blev de nå knas å Emma for i golvet å slog i knät. "/ Hon fick ganska så ont å kunde inte va me då vi skulle visa för lärarna,man måste typ visa vad man kommit på när man vart i danssalen. Andrej kom å skulle se men då slapp vi de höhö.
Sen skulle ja ha no,men när ja kom in i klassrummet kom ja på att jag hade glömt min loggbok i idrottsläranas rum.Så jag fick gå ner dit igen.Ådå bad Andrej mig att gå fram några steg..? Gjorde de åså sa han typ "Jaa..ser du." å jag förstod direkt va han mena.Jag går nämligen snett med höra foten,å ganka mkt oxå.På nå knassätt..åså börja han förklara en massa grejer om vad osm kommer hända om ja inte fixar nå saker som trycker till foten å att hans son gck likadant å har nu massa problem me fötterna å benen osv.Vardär i typ 15 min haha! Han skulle ge mig nå nr till typ hans kompis som är nå sjukgymnast osv. När han var klar for ja till no:n åså fick ja förklara vrf ja var sen,men de gjrode inge då. Sen så sluta vi efter det. For hem å typ..ja,va gjorde jag? Jag var iaf inte med ngn.Säkert suttit vid datan å plugga å de.^^

Torsdag: Suta ju tidigt idag! Yey! Efter skolan for ja hem å läste lite biologi å sög på nå karameller å vänta på att Nathalie skulle ringa. Skulle ju egenltigen se på "Säg att du älskar mig" men Maja hittade tydigen inte de,vi skulle låna den från henne.Så vi skulle se en annan film.Åså hade inte ngn av oss sett "Camp Rock" å  jag hade ju fått den å de så,why not?^^ Sen ringde hon en signal åså for ja hem till henne.Hade me  mig popcorn å hon hade nå saft höhö. Åså starta vi filmen efter att i hade poppat å fixat saften. Filmen var väl..sådäär. Den där tjejen har värsta jättesmilet som irriterar mig iaf. Efter filmen så gick vi till hennes rum ett tag å gjorde ite så mkt å sen for ja hem. Åt mat å sen satt ja vid datan å vänta på att Daniel skulle komma. Åså kom han åså stank han jättemkt bensin! Han hade fått skjuts hit me hans kompis som kör fyrhjuling haha. Vi satt först lite vid datan (ovanligt!) sen så skulle ja bara skriva klart nå om lungblåsor å sen skulle ja jävlas å dra upp hans byxben å jag får verkligen inte se hans ben för honom! Å då när ja försöker dra upp buxbenet så böjer han sig som framåt å tar tag i byxbenet å då när han böjer sig fram så stöter han röven i mitt sminkbord å flyger fram! HAHAHAHAHA seriöst!! Ni skulle ha sett! FAN va ja garva!! Jag garva så mkt så jag fick ont i magen,helt seriöst!HAHA! Stackarn! Han fick ju ont i typ svanskotan å de,men jg brydde mig inte så mkt om det just så,det såg sååå roligt ut. Shitshit.. :')  Å han garva ju oxå,men inte i närheten så mkt som jag!
Jag "HAHAHAHAHAH"
Han "Haha!"
Jag "HAHAHAHAHAHAHAH"
Han "Jaja så kul vare inte!"
Jag "HAHAHAHAH!"
Han "Fuck you.."
Jag "HAHAHAHAHAHAH"
Han "Det där var ju pinsamt.."
Jag "HAHAHAHAHAH" 
Osv ;)
Var tvungen att gå på tossin oxå..så mkt garva ja.Ja herregud.Å en till sak han sa "Jag trodde bordet gick sönder..o.o"  å de trodde ja me först,hahah!
Förlåt Daniel..men det där var verkligen dagens höjdpunkt!
Å btw så hade vi bett Elin komma å Sara oxå.
Jag stoppa på 6:ans show å visade vissa delar av den åså kom Elin å Sara.Vi fortsatte kolla lite,men it hela.
Berätta om det där roliga som just hade skett å dom garva oxå.(Y)
Sen så skulle vi se på den nya Beck filmen.
Det blev ganska mkt surr å skämt å de så jag tror Danie vart less på oss.Men jag hade då jättekul!
Hängde inte me nå i filmen så ja fatta ingenting där i slutet å de.
Efter filmen skulle han nästan fa hem direkt,hans kompis skulle komma å hämta honom me fyrhjulingen igen.Hann ta några cam bilder me oss två innan.(Y)
Sen följde vi honom en bit å sa hejdå å sen följde ja å Sara Elin en  bit å sen stod ja å Sara å snacka ett tag innan vi gick hem höhö. Prata i tlfn me Dan ett tag innan ja for å duscha å sen kvällsfika å sen gick ja å sov typ.

YEEZ!Måndag - 4 mål! Yeah!

Hej!
Hade en dålig natt..Tony typ ringde kl halv fem. ;s Han hade vart på nå sak me laget å ville att jag skulle öppna fick ja höra senare,men jag dissade iaf hans samtal eftersom att jag typ tänkte att han kanske ba hade råkat trycka på nå knapp.Han ringde en gång till sen men ja dissa igen. Sen hörde jag Magnus hosta hela jävla tiden där i köket oxå. Han har fått nå hosta.Usch va irri..hade svårt att somna om. men till slut så gick de ju.
Idag så gjorde jag,Alina Lind,4 mål på innebandyn!
Vi hade två olika lag som turades om att spela.Ena laget var för de som var mer vana å det andra för de ovana. Jag var på de ovana,det var Robin å Elin som stod i mål. Å Robin spelar ju innebandy å de å jag gjrode ett mål på honom! Haha okej,han behöver inte va en bra målvakt för de men ändå.! Åså gjorde jag tre mål på Elin.
William som är bra på innebandy var me på båda lagen,men när han spela med oss ovana så fick han inte göra mål utan bara passa å de.
Men jag tyckte iaf att det gick bra för mig å kände mig nöjd. :)
Inger sa sen innan ja for hem att hon nte tyckte att ja skulle var på de ovana nästa gång haha. Men då kommer ja säkert suga om ja går på de so är mer vana.
Ajja! Promenera iaf hem me Nathalie efter skolan.

Hemma så börja ja göra uppgifter man skulle göra om man skulle träna inför ma provet. Det gick oxå helt bra,förutom en uppgift sm ja fastna på.Fråga hjälp från Mia å hon kunde inte heller den i början riktigt.Men till lut så fixa vi den.(Y) Satt vid msn å tlfn mkt oxå höhö.
Telefon å data beroende = Alina
Iaf nu för tiden.
Gjorde typ inte så mkt mer..kuligt!

Justja! Elvis var så snygg idag! Kolla på dom söta bilderna jag tog..! Fick typ ba två på Melwin för han tjura om nappen.Ville inte att hn skulle ha den på bilderna men han ville de så då gick han.
Sötisar! Vrf måste ni vara så jobbiga när ni är så söta..?

Kort fortsättning om söndagen!

Såg ju på den där filmen "A perfect getaway".Tyckte den var helt bra i början,men sen i lsutet vart det att jag inte riktigt fatta,haha. Men en var ändå rätt så bra!
Satt där me min Loka å Marabou å tjocka mig å ¨kolla film.(Y)
Var aldrig me Dan,de var nå grejjs så de ite gick.Men påtal om Dan! Det där inlägget då ja skrev : "Egentligen skulle han hem me 22.53 bussen,men sen ringde hans brorsa å sa att han kunde hämt honom där vi halv elva. :)"
så var jag ju som sagt trött,de var ju natt å hade pratat i typ 2h i tlfn me Sara osv så jag var trött å svamla ihop de! Haha det ska ju stå 21.53 bussen..döööh!(A) Haha bara så ni vet! Ngn måste ju ha reagerat på de,de gjorde då Dan iaf haha!
Ajja,satt typ ba vid datan,förskte plugga men de gick inte sådär jättebra..
Sen på kvällen så såg jag på film me min älskade syster Mia.
Vi såg "Edward Scissorhands". Haha jag tkr den är bra!
Han är så jäkla söt juu!
Jag å Mia typ satt å "Men nåååh!!" osv höhö.;)
Seriöst,han är ju jättesöt,typ ett hjärta av guld!
Älska Johnny Depp! Så jäkla bra skådis.
Efter det så snacka jai tlfn ett tag å sen typ gick ja å la mig.
:)


Haha! Åså ståre "men ett hjärta av guld",hade inte ens sett den här bilden då.Höhö awesome!


Bloggen har typ dampat!

Skulle skriva igår..men de gick inte. ;s
Den tjorva å de gick int att skriva.Så ja skriver nu!


Yeeezz


Haha nyss så kom mamma me min påse me mina grejjer i !;)
Fast tröjan har jag fått för längesen..men awesome! All det här GRATIS! HÖHÖ

Hihi!


Haha allt det här plus att jag redan har fått en t-shirt får jag gratis för att ja skicka in ett litet ljudklipp då ja sjöng!Den ni! Höhöhö


Söndag - Jag = Skräcknörd!

Hej!
Idag när ja vakna låg jag kvar i sängen å bara tänkte å funderade..å messa me Sara haha!
Sen läste jag i biologiboken.
Sen fr ja upp å var ganska så hungrig.Hade inte ätit nå sen vi åt tacos dagen innan.
Så jag åt risgrynsgröt bara så ni vet..!(Y)
Sen börja ja kolla på dne där filmen ja ladda ner igår.Den verkade helt bra å började spännande å de.Men sen längre in i filmen vart det ba knas! Det var en sån där film man typ "..vafaaan?!".
En film man typ bara kan se en gång.
Ajja,efter filmen så bädda ja sängen å klädde på mig å borsta håret å de.Började ladda ner ngn skräck/thriller film som heter "A perfect getaway". Haha jag är värsta skräck nörden!!
Men jag älskar seriöst skräckfilmer. (A)
Medan den ladda så fixa ja nudlar å kolla på Hey Baberiba,höhö.
Har vart ovanligt sugen på choklad å godis allmänt! Mia for ut me hunden å går samtidigt till Konsum å köper en choklad tilll mig å Lisa. Yey!
Ska se den där filmen sen oxå,vet inte om ja skulle va me Dan eller inte.Vi får väl se. :)
Tjorv film!

Dan :)

Jag for å duscha å sen så satt jag vid datan å sen fixa ögonbrynen å sånt samtidigt.Sen så gjorde jag salladen till tacosen. Det tog ganska lång tid höhö.Gjorde typ mkt mer än vanligt,det var tre mer som skulle äta.Mia har sina två kompisar från Kiruna här åså Ulla.
Sen har jag pratat med min underbart söta kusin Linnea på msn idag,gusch va ja saknar hon å Wilma! Kmr få träffa dom om typ två veckor iaf! AWESOME!
Sen åt vi maten.Blev äckligt mätt!
Sen sminka jag mig å skulle försöka plugga lite biologi.Me de gick typ inte så bra.
Dan fick skjuts ner hit idag,inte vid mgi just men via affären.Så jag gick å mötte honom sen oxå..
Sen när vi kom in så skulle han egentligen få träffa mamma å de,men hon var inte där så vi gick ba direkt till mitt rum haha.Visa honom peteranswers,men han blev inte skraj elller nå! haha!
Sen så kolla vi typ på "P.s I love you" åså satt vi lite vid datan å såånt.
Sen kolla vi på "Ciao Bella",men vi hann int se hela..han skulle hem sen.Fast han stannade längre än va han skulle.(A) Egentligen skulle han hem me 22.53 bussen,men sen ringde hans brorsa å sa att han kunde hämt honom där vi halv elva. :)
Så de blev praah!
Följde han en bit åså sa vi hejdå. Sen for ja hem,satt vid Facebook ås börja ja ladda ner en film å gick ut me hunden medan den laddade.
Kom in å satt vid msn å sen ringde Sara.Snackade länge me henne haha,la typ på nyss!
Shit,är astrött. Skulle se filmen som ja ladda ner,men pallar inte,waay för trött.
Blöö.. så godnatt!
Kulig kväll me Dan blev de!


Bethany Joy Galeotti - We Belong


En mycketmycket bra låt! Det här var typ det enda klippet som det var hela låten i haha.
Men me ♥ it!


Lördag - Huset vid vägens ände

Hej!
Hojj va skönt de var att få sova..!
Men sen kom mamma in å fråga nå om busstidtabellen,Tony har typ tagit den eller nå..Mia skulle kolla busstiderna så jag fck slå på datan åså kom hon å kolla.
Sen satt jag vid datan ett tag,ladda ner en SVENSK skräkfilm som heter "Huset vid vägens ände". Haaha! Var tvungen att se hur mkt den sög! Men filmens framsdia såg typ lite småläskig ut.
Bädda sängen å dammsuga rummet å sen börja ja kolla lite på filmen men pausa å skulle gå å göra nudlar.Men mamma sa att ja kunde värma korvstroganoff från igår ist,så ja gjorde deeee. Bara så ni vet! :D
Haha sen såg ja klart filmen. Typ dåligt filmat,man såg att det var typiskt svenskt. Men ibland varen faktiskt läskig haha.Det var sånna där saker man typ "Men NEJ! GÅ INTE DIT! idiot.." haha.
Men fatta iiingenting av slutet..! D: Det är störande.
Nu ska jag typ duscha å fixa mig å gå ut me hunden.Senare så kommer Dan oxå. :)<3
Höhö..

Fredag - ÄNTLIGEN HELG!

Hejjaa..
Skulle nästan åka buss till skolan idag men sen var jag duktig å bestämde mig för att gå! Hihi
Det var bara jag å Bea å Nathalie på franskan idag.HAHA. Så de var rätt luungt de.
Sen hade vi idrott,å idag vare skridskor.Å det är rätt kul,men när jag åkte me skridskorna om ja lånat från skolan så fick jag aaasont i fötterna! Fyfan! När jagåkte lite långsamt å de gick de bra men annars AJJJ..!
Så jag fick sluta lite tidigare.
Gick till skolan å skulle hänga upp skridskorna å hjälmen men de var låst å skit.
For upp till mitt skåp å lämna jackan å de,skulle gå till Sanna å Nathalie.Men dom svara inte på sms ellei tlfn.
Gick runt lite å sen träffa ja Maja å Sofia å dom sa att dom var nere där vid idrottshallen.
For ner dit igen åså var dom i det där lilla rummet som fins där.
Jag å Nathalie for sen til danssalen å var där inne ett tag,sen for vi upp å skulle äta.Men ja åt inte nå mat,de vr äckelfisk.Såjag åt lite majs å morötter å macka.
Sen hade vi engelska å sen no å nu kändes det som att läxförhöret gick hyffsat braa.Sen hade vi matte,bara jobba i ma-boken.Lyssna på musik medan å de så de var inge jobbigt eller nå.
Efter skolan så åkte ja å Nathalie buss åså for vi hem till mig.
Hon spela memori me Elvis medan ja gjorde nudlar till oss.
Sen visa ja min dator å sen kolla vi på 6:ans show haha!
När man går ut Ängskolan så gör man allitd en "6:ans show",typ en teater som eleverna fixar ihop.
Det var b.la jag å Nathalie som hade skrivit manuset till det oxå.
Haha va alla såg små ut! Å killarnas röster! HAHA
Det var kul att kolla på..vi typ spola tbx ibland å kolla igen å skratta å jaa ni.Vissa saker var så pinsamma!
Sen satt vi vid datan åså for ja å åt så satt hon vid datan medan.
Åså spela vi lite keyboard å de.
Sen skulle hon hem,skulle följa en bit men kunde inte för att jag skulle va barnvakt ett tag.

Skitungarna har blivit sååå jobbiga. USCHFYBLÄ x1000.
Sen satt jag vid datan ett tag å sen for ja å hoppa på bussen påväg till Daniel.
Skulle se Avatar med han å Sara idag,men hon vart typ sjuk idag så jag for ensam.
Han kom å mötte mig vis bussen åså for vi hem till hans pappa.
Fick träffa hans pappa för första gången å hans lillebror som för övrigt ät väldigt lik Daniel!
Sen visa han nå gamla bilder på datan hihi.
Sen läste jag första kapitlet ur hans blivande bok typ.;) Åså fick ja se på nå bilder som skulle som va me i boken. Han är väldigt duktig på att skriva!
Åså spela han lite gitarr oxå.(A)
Sen så stoppa vi på Avatar.
Var så jäkla trött så det kändes lite segt,men den var bra! Fast hnn inte se klart hela höhö.Ska se slutet ngn dag då ja är pigg å glad!
Åså följde han mig till bussen,vi fick vänta i typ 10 min på den.Sa hejdå å for hem.

Kom hem å åt några sånna där olika kex me ost eller krämsak man her på,mums!
Å nu data.Ska gå å ta bort sminket å äta nå å sen typ sova.
ÄNTLIGEN HELG !
Haha sötis. :)  inne i hans syrras rum!

Torsdag - Staan

Hej!
Idag så sluta ja då kl.13.30.Å de gjrode Sara oxå,annars gör hon inte de men vi fixa så ho oxå sluta då.
Efter skolan så for vi på stan.
Jag skulle köpa underkläder å hon byxor å annat.
Vi for först till Smedjan å kolla runt där inne ett tag,köpte ett nytt sånt där halsband som jag köpte när jag var på stan med Linnea å Wilma å de ni vet.För det råka gå sönder för ngn dag sen,å nu kosta den ba 30:-.  :)
Å Sara köpte ett fint armband som oxå var på rea. Sen så for vi runt lite å sen till Strand å till Cubus.Köpte tre par trosor där å Sara köpteepp par jeans å en söt t-shirt. Åså for vi till BlåGåsen å bestämde oss fö att ta en mjuklglass.Men då var mjukglassmaskinen sönder..blö.
Så vi tog en milkshake,vi båda tog Choklad.
Hon som stod å tog betalt å gjorde dom var typ surig oxå,hon lät så bitchig.
Eftersom att mjukglassmaskinn var sönder så kunde vi inte få nå i milkshaken heller juuu så hon gjorde ba me vanlig vaniljglass.Man borde ha fått billigare dåå!
Ajja..
Sen for vi till Shopping.Köpte yttligare tre par trosor där.Åså for vi till Glitter å kolla sen BikBok.Hitta en helt snygg klänning som fann i vit,svart å röd.Den var jättesnygg! Den kosta typ 299:- dock haha.
Sen for vi till Saras syrra jobb för hon behövde plåster åså visade hon de hon hade köpt å de..sen for vi hem.
Det här var väldigt kortfattat,haha.Men orkar inte skriva nå mkt just nu.
For hem å åt mat å sen skulle a plugga men prata i tlfn ist höhö.
Sen så vart de lite data  å sne vart det faktiskt lite plugg! Åså for ja å duscha å sen kvällsfika å sen sov ja..idag vart det där vid 00.00 typ.
Somna snabbtsnabbt!


Yey

-


..Frihetsgudinnans fackla en gång har vart en gasfackla och använts som en fyr.Men fåglarna "styrdes" på nå sätt mot det ljuset och krockade med den.En dag så hade ca.13 450 fåglar krockat och dött och låg där på den där balkongsaken.
Haha läste det idag å skrattade!

Onsdag - Blöa..

Hejsaaan
Idag så råka ja slå av alarmet å somna om.Sov i 25 min extra.Men de gjorde inge,hann me allt.Förutom att äta ngn särsklit bra frukost,hann ba ta två mackor å vatten haha.
Känner mej helt stressad inför ma å no provet. ;s
Å sen har vi svenska prov å sen so prov å blööö.
Idag har ja iaf skrattat mkt,t.o så jag har fått ont i magen nästan. Övertröttsbevis! Har vart jävligt trött faktiskt.
Hann göra mkt i so iaf,så de känns bra. (Y)
Satte mig vid datan efter skolan.Skulle egentligen plugga men ides inte.
Sen vare mat å nu sitter ja å tar hem lite låtar till Mp3:n.
När jag gjort de ska ja ut me hunden å sen plugga lite å sen tv me mamma.
Skulle vaa me Sara oxå,men det hinns nog inte. "/
Uschfyblä för äckelskola.Haha,slänger in en bild jag gjorde för längesen..det är inte den som jag redan har lagt upp förr. :)

Tisdag - Bruce den allsmäktige

Hejheej..
Fick busspengar idag för att det var så förbäänat kallt.
Åså vare ju Hk prov oxå.
Kmr iaf få ett G,mer tror ja inte.
Det var så jäkla mkt att komma ihåg! Hatarhatarhatar prov!
Efter provet så skulle ma göra nå tomatsoppa.Ja jobba me Christoffer.
Soppan blev faktiskt god,haha.Åså fick vi bröd som vi baka förra veckan oxå.
Nästa vecka har vi matteprov och biologi prov.Å biologiprovet är ett stort prov.USCH.
Eftr skola for ja hem å börja göra matte å lyssna på musik.
Jag gjorde ganska så mtk i matten ändå.
Ladda ner Oth åså såg ja de me Lisa..
Sen senare så gick ja å mötte Sawsan åså gick vi å mötte Daniel.
Åså for vi hem till mig å kolla nå Hertsöns gangster-video på Youtube å sen börja vi kolla på Bruce den allsmäktige.Love Jim Carrey.
Sawsan ville inte se hela för hon var typ less på den.Så hon la sig på min matta å typ prata me mig haha.
Sen nären var slut så snacka vi bara å senf ro vi till bussen.Daniel fick hoppa på vid mig igen! Åså fick han åka gratis. D:  Haha
Följde Sawsan en bit oxå,sen for ja hem. Snacka i tlfn å satt vid datan.Sen så hoppa ja i duschen å sen sov ja.
Idag blev de lite tidigare,haha typ 00.00.
Yeeah!

Måndag - Pappa

Hej!
Äckelskola idag dårå..
Sara åkte me mgi å mamma till skolan,skulle nästan lämna idrottskläderna hemma för att jag trodde att det typ inte skulle bli ngn skola idag haha.På kuriren stod det att de hade släckt någon eld å de å jag trodde då att ngn del av skolan hade brunnit eller nå. Men så vare alltså inte,höhö.
Bara en helt vanlig skoldag,inte ens nå prat om det.Hm
VART KLAR ME TITANIC HÄFTET! Yey for me!
Promenera med Sara efter skolan å hann bara komma hem å äta å sen skulle vi fara till stan å hämta upp pappa å Mia.Mia hade vart å hälsat på där..
Så vi hämta dom å for till mötet åså kom Tony frn skolan direkt dit.
Men i var där lite innan vi börja så vi satt i bilen å prata å de innan vi for in.
Mötet gick lite övertid,typ en kvart..men vart sjukt less på en viss person.Hm,vem kan det vara tro.
Å det var väl idag man insåg att ingenting kommer förändras,allt kommer förbli som det är.Och det kändes piss..
Har iaf saknat pappa och det var jättekul att få träffa honom igen.♥
Efter mötet så lämna vi av pappa åså for vi å hämta mammas saker från ngn tjej å sen for vi hem.
Lyssna på spotify och plugga till Hk-provet.Hade inte pluggat nå,bara literann på natten till söndagen.
Åså satt ja vid msn..så det vart int bara att plugga höhö.
Det vart att jag kom i säng sent idag me.Typ kvart i 1,usch.
Men det blev så,plugga å sen åt ja nån macka å tog bort smink osv å sen sov ja.
Hatar att komma i säng så jävla sent. Dödödödödö..
Inte så rolig dag idag inte.Söndag - Ingen cheerleading

Hej!
Vakna där vid halv nio typ,somna om å sen när ja vakna så sa jag att jag kunde ta hand om ungarna så mamma fick sova.
Så jag var me skitungarna..hjälpte att städa deras asstökiga rum..sen såg odm lite bolibompa å sen fixa ja gröt till dom. efter dom hade ätit koka ja nudlar å åt å sen hade ja lovat att vi skulle poppa popcorn å se film.
Så vi kolla på 'Peter Pan' och åt pop corn. Haha,det var värsta lyx för dom.Dom äter aldirg de!
Som vanligt såg de inte klart filmen.Elvis börja tjorva,hopper ner från sängn osv,sen gick han bara.Men Melwin stanna kvar å såg,justja..han såg ju fasen klart den med mig haha.
Sen så steg mamma upp.Då var klockan typ 13.40 eller nå å cheerleadingen börja 14.00 så de var ju ingen idé att ens tänka tanken att fa dit.Men de gör inge..ville hjälpa mamma.<3
Sen så fråga hon om ja ville se på Robinson finalen me henne,så de gjrde ja oxå. Åså prata vi om lite andra saker där i soffan. Älskar verkligen min mamma!
Haha ajja,sen så satt jag vi datan typ å sen fukta ja ansktet å stoppa på ansiktsmask.Det var en me jordgubb å grädde.Den lukta gott! Blev helt len efter det.. (A) Men blev oxå glittrig.! HAHA.
Sen så sminka jag mig å skrev på min Titanic uppsats.
Sen kom Danilis. :)
Vi spela schack på datan,höhö,man kan ju säga att ja äääägde ut honom! Han var så jävla osmart! HAHA! :K
Sen så satt vi bara vid datan å kolla saker på youtube å facebook å bdb å de.
Sen så gick vi å mötte Sara.
Vi typ satt oxå vid datan ett litet tag då hon kom.Daniel tog bilder å de me min cam haha.
Sen så börja vi se på 39 case,den där skräckisen ja ladda ner.
Daniel tog dne lite senare bussen,mn hann ändå inte se klart riktigt hela.
Sen så följde ja honom till bussen å sen for ja hem.
Prata me Dan i tlfn ett tag å sen såg ja klart filmen sj.Den var inte så bra den filmen.Ingen rekomendation iaf.
Sen så skrev ja på Titanic å de åså fickja ett sms om att några hade försökt spränga skolan?!:o

Så jag ringde runt till folk å berätta å skrev till folk osv haha.
Läste på kuriren oxå..trodde ng del av skolan hade börjat brinna eller nå.Men inte de.
Iaf så var ja helt uppspelt å chockad å hyper typ,såg fram emot att gå till skolan nästa dag.Trodde vi skulle få skippa skolan typ haha!
GIck å la mig där vid halv ett typ.Ansiktsmask ffs!  Haha vet,missa vissa ställen..men fixade till det sen!Ooooh,no make-up!


DANIEL SUGER!;)

Daniel!

Blööö..RSS 2.0