19-02-13

Har inte skrivit på typ 10 dagar, har inte orkaat.


Iaf så kan jag skriva att vi firade min fina mamma som fyllde 43 år i fredags, fast vi firade henne på onsdagen. Moster, Lisa å Robin å Lars kom hit oxå. Fikade tårta å kakor å annat mummaa..skulle va me Erik men det hanns inteee.
På torsdagen så vare ju Alla hjärtans daag! 
Hade psykologiprov oxå..det gick typ hyffsat braa.
Sen så vare iaf planerat att jag och min älskling skulle äta ute å sen gå på bio. Massa tjorv med pengar osv så det drog ut på tiden, å jag hade tagit fel på tiden då bion skulle börja.
Så vi kom in til stan typ 17.45 å då gick vi å hämta ut biljetterna å den skulle börja 18.15. Vi gick till Ica å David köpte lite karrraa..sen köpte vi en Hollywood-meny. DAMN vad mkt det är! Det är typ omöjligt att lyckas äta upp all popcorn. Å vi var hungriga ska ni veta å vi lyckades inte haha. Vi såg iaf filmen "Ego". Den var braa, fick mig några skratt! Sen är ju han som spelar Sebastian så förbannat snygg heheheheh
Efter bion for vi hem till mig..åså hoppa ja in i duschen å sen så gav vi varann massage med massage olja å hade tända ljus å musik osv hihi...myspyyys på hög nivå.
Mitt alla hjärtans dag blev superbra, kvällen blev perfekt.♥I helg så har jag,David å Lisa och Robin varit barnvakt åt skitungarna. Var på Leos Lekland på lördagen, ganska kuligt faktiskt! Sen på kvällen fixade vi 4 en god middag å sen spelade vi spel å kolla film.
På söndagen så for David iväg redan innan tolv..mamma å Magnus kom hem från deras hotell-weekend där vid 18.00. Duschade å sånt innan jag for till David.Igår på måndagen hade vi ingen matte, ba entreprenörskap. For då hem till David typ lite innan 10 å hade hål till 15.20. Kollade massa Glee-avsnitt hehehe
For till skolan å hade musik å sen tbx till David. Han försöker få mig å spela LOL, det var rätt kul faktiskt hoho
Å sen på kvällen for vi till Kvantum osv.. sen innan vi skulle sova så åt vi gurkstänger och dippp. NOMNOM
Kollade på "13 snart 30", jag somnade dock efter halva typ..astrött jööh

Å idag så hade jag sovmorgon pga att vi inte hade ngn entreprenörskap..åså när jag näästan är vid skolan så säger Jesper att vi inte har ngn psykologi heller. KUL LIV. Igen så hade man kommit till skolan i onödan. Fett leesss.. Det hände förra torsdagen oxåå.
Så jag gick till bibblan  å gjorde klart en powerpoint. Sen 11.55 hade vi engelska. Kolla klart en film å svarade på nå frågor sen fick vi sluta.
Kommentarer

Här kan du lämna en kommentar!:)

Skriv in ditt namn vettja! :
Lägga mig på minnet?

Skriv in din e-postadress :) (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0