06-10-13 (bildbomb x20)

Asså känner ingen lust att bloggaaaa! Känns så förbannat jobbigt..
Har iaf haft en awesome helg..Tony tog studenten i fredags! Min fina storebrooor, dock missa vi alla då dom sprang ut eftersom att vi stod vid fel dörr typ..men ääh, vädret var underbart å släkt å vänner var samlade å vi myste påå!
Tappa humöret lite då å dåå, men det var endo awesome, har nu varit på 3 av mina syskons studentdagar å är alltid lika stolt å glad över dom! Lr hur man nu säger..det där lät bara knas, Men jag fattar iaf vad jag menar.

Senare under fredagen så gick jag ut å fiesta lite med Kristian å några andra. Kvällen blev inte alls som planerad, men hade svinkul ändåå! Träffade massa folk på Gültzaa osv..dock var promenaden från Gültza inte lika kul. Regn å förjävligheter!

Lördag chilla jag igenom med Kristian..kollade massa film men somna heela tiden. fyfan så värdelös jag är på att kolla fiilm nu för tiden. Vi for ut å gled lite ett tag oxååå, men var så förbannat seg..båda tvååå såå.

Söndagen chilla jag oxå sönder med Kristian å sen åt jag pizza på  kvällen å fixa me bilder framför datan, HEH, kulliv! 

Idag, måndag, vare första dagen på feriejobbet. Gjorde inte mkt alls.. allt som allt typ..for på kanin-jakt, klippte i en tröja till en lång "orm"-remsa å baka en sockerkaka. Allt det på 6 arbetstimmar. Inte så fasligt jobbigt heheh
Sen har jag ba chillat hemma med Solsidan å film å popcorn åsådär..f3tt uttråkad. Meeen nog bra att va sj ibland..men är icket vaaan!

 
Massa bilder fårn studenten..har fler dock heheh 
Hahah, tog bild med ALLT å alla denna kväll, mitt mål var att ha hur många flummiga bilder som helst med vem som helst å körde le duckface på 98,9% av bilderna! Lovely kväll!
Å nej..är inte ens nästan dyngrak på dessa bilder, var endast allmänt glad å linslus
 

06-03-13

Har inte hunnit skriva igen haha
Men iaf, haft en bra heelg.. på lördag for jag runt med Kristian i det steekande vädret. Höll på att bli tokig pga värmen..löka sönder ffs. Vi for till Pontus ett tag oxåå, drack kaffe å spela Mario, den där då man hoppar in i tavlor å spelar banor. Det bästa spelet någonsin, skojar inte. Ska fan skaffa ett sånt där gammalt spelgrejjsemojjs å det spelet då jag flyttar hemifrån. Nostalgi på hög nivååå!
Sen for vi till Björx å fixa å trixa. Sen lämna han va mig vid Davids pappa.
Spenderade resten av kvällen med David å sen kom Kristian å Anton å Crille förbi oxå. Snacka skiit å spelade tv-spel å hade det trevlans. HE VAR KUUL.

Söndagen så dega vi sönder å sen for jag till moster, hon å Wilma har fyllt ååår...slutade med att jag å mamma åt mumsig middag där å sen tårta åså umgicks jag med bästaste Linnea.
På kvällen for jag ut me Tommi å Kristian å Tommis bruud.
For till Max å storsand å sen till Örnäset å spela basket. Daniel å Linnea kom oxå å lite annat folk.
Sen for vi ba hem till Tommi å sen ut igen haha.
Nörda framför dtaan till 2.00 igen. Inte ok, svintrött på praktiken idag.


Höll serri på att däcka vid skrivbordet på praktiken..så sjuukt trött. Ble bättre efter morgonkaffet sen. 
Yeah man, har börjat dricka kaffe å tkr faktiskt om det. Nu är jag fullvuxen. HAHHH.
På lunchen var jag forever alone ett tag med min ångest..men sen kom Joel å William, for runt med dom i Joels brummaa tills jag  börjaa. 
Hmm..fyllde i  nå fakturor å sådäär. Fikapaus å sen fick jag sluta 15.30 ist för 16.00.
Gick å mötte David ett tag, dum som jag alltid äär..
Skulle ta bussen hem men då kom Magnus med traktorn å jag åkte med honom ist. Satttana va det gubba å hoppa i den där jäkla traktorn..

Ska kanske va med Kristian å Tommi sen..får seee hure bliiir.


GölleNorsken
 

Lite om i veckan och igår

Okeeej skulla faktiskt skriva igår på kvällen då jag var så sjukt uttråkad, men he bleev inte såå eftersom att Kristian kom å rädda min kväll/natt. Mer om det snaart.

Har då varit på praktiken hela veckaan. Det har varit chiill, men samtidigt tråkigt då å då..ba suttit å varit trött å sådär. Men när jag väl fått sitta vid datan å skickat fakturor å gjort bokföring etc så har det varit kuul!
I torsdags så skicka dom mig till LLT i stan ist eftersom att Margareta som är min handledare skulle va borta hela dagen. Det var kul där, jättetrevlig personal. Fick fylla på folks busskort och stå vid kassan, sen fann det inte så mkt å göra så det var oxå chillll som satttaaan.

Har umgåtts med Kristian å Jocke å dom oxå där i tisdags. For till stranden i finvädret å sen hem till Kristian å sen hertsöträsk å grillaaa.

I onsdags så var jag med Jenniifer. Inte varit å umgåtts med en tjej på nästan 2 månader..haha helt galet. Men det var trevligt. Surrade en massa åså målade hon mina naglar. Cyklade från henne den kvällen för att möta David i stan. Var tvungen att berätta en grej. Nog en av de tyngsta grejerna någonsin kändes det som.. å ingen idé å börja undra vad det var, det får ingen veta.
Slutade med att vi for till honom ändå å ba umgicks osv..sov däär å for därifårn till LLT i stan på morgonen.

I torsdags hade jag ba sovit i 3 timmar..å då hade jag sovit 12 timmar på 3 DYGN. Var inte trött då jag var i stan på LLT, men sen på kvällen. Daaamn va det slog till. FIck sluta vid 14.00 å cyklade hem å solade med mamma i det steeekande vädret.
Sen for vi till Willys å handla åså skulle de göra grillmat..slutade med att vi åt vid 20.00. Herrejisses vad hungrig jag var HEHH.
Sen efter maten kolla ja lite på film å bestämde mig för att sova sen.

Igår var jag med Jocke under min lunch, köpte en lyxshake, den nya Cookies 'N' Cream. Dock var grädden slut, men DAAAMN va gooood den vaar. Jobbade bara till 15.00 hehe, egentligen äre ju från 8-16 varje dag. Promenera då till stan å mötte upp Jocke. Lämna tbx en bok till skolan å sen löka vi ba allmänt i solen..
For till G-stad å gick till en strand där å mötte upp Pontus,Denise,Sanna/Sanne (dunnnoo) å Björn å Sebbe. Det var väl trevlans.. sen resten av kvällen så har vi varit hos Pontus å Bird å Sandra. Skiftat från lägenhet till lägenhet hahaaaa. Sandra gjorde kyckling å ris till mig å hon å Jocke, supergooott. Vi skulle till Gültza udden egentligen, men såklart blev de inte av..så for hem med 21.58 bussen.

Kom hem å hade dötråkigt å ville göra nååå, hörde av mig till Kristian som inte har nå pengar på mobilen. Han dissa i ngn timme å tänkte att han inte ville hitta på nå, men så ringde han sen med ngn telefon, AwEsOmE.
Efter många om å men så bestämde vi oss för att åka ut å promenera uppför Bälingeberget till å börja med. Vi gick en lång bit, men myggorna var fööör jobbiga å föör många. Så vi for efter ett tag. Mötte Sara å Linnea då han skulle tanka, å Joel å nå andra. Såå kul å träffa min Saraaaa!
Vi skjutsa som till Gültza å sen for vi till Ormberget. Sattt där i lite över 1,5 timme å ba prata om allt mellan himmel å jord. Hade det jättetrevligt, alltid lika kul att umgås me Kristian! Han är alltid så glad å rolig å social osv..så jaa, han rädda min hopplösa kväll haha Kom hem vid 3.30 ungefär å kolla Solsidan å sen sov jaag.

HAHA tur att man e sööt när Kristian blir sur för att jag försöker fota honom å gör så att jag knappt kan röra migHaha sneaky JockeRSS 2.0