Lite om i veckan och igår

Okeeej skulla faktiskt skriva igår på kvällen då jag var så sjukt uttråkad, men he bleev inte såå eftersom att Kristian kom å rädda min kväll/natt. Mer om det snaart.

Har då varit på praktiken hela veckaan. Det har varit chiill, men samtidigt tråkigt då å då..ba suttit å varit trött å sådär. Men när jag väl fått sitta vid datan å skickat fakturor å gjort bokföring etc så har det varit kuul!
I torsdags så skicka dom mig till LLT i stan ist eftersom att Margareta som är min handledare skulle va borta hela dagen. Det var kul där, jättetrevlig personal. Fick fylla på folks busskort och stå vid kassan, sen fann det inte så mkt å göra så det var oxå chillll som satttaaan.

Har umgåtts med Kristian å Jocke å dom oxå där i tisdags. For till stranden i finvädret å sen hem till Kristian å sen hertsöträsk å grillaaa.

I onsdags så var jag med Jenniifer. Inte varit å umgåtts med en tjej på nästan 2 månader..haha helt galet. Men det var trevligt. Surrade en massa åså målade hon mina naglar. Cyklade från henne den kvällen för att möta David i stan. Var tvungen att berätta en grej. Nog en av de tyngsta grejerna någonsin kändes det som.. å ingen idé å börja undra vad det var, det får ingen veta.
Slutade med att vi for till honom ändå å ba umgicks osv..sov däär å for därifårn till LLT i stan på morgonen.

I torsdags hade jag ba sovit i 3 timmar..å då hade jag sovit 12 timmar på 3 DYGN. Var inte trött då jag var i stan på LLT, men sen på kvällen. Daaamn va det slog till. FIck sluta vid 14.00 å cyklade hem å solade med mamma i det steeekande vädret.
Sen for vi till Willys å handla åså skulle de göra grillmat..slutade med att vi åt vid 20.00. Herrejisses vad hungrig jag var HEHH.
Sen efter maten kolla ja lite på film å bestämde mig för att sova sen.

Igår var jag med Jocke under min lunch, köpte en lyxshake, den nya Cookies 'N' Cream. Dock var grädden slut, men DAAAMN va gooood den vaar. Jobbade bara till 15.00 hehe, egentligen äre ju från 8-16 varje dag. Promenera då till stan å mötte upp Jocke. Lämna tbx en bok till skolan å sen löka vi ba allmänt i solen..
For till G-stad å gick till en strand där å mötte upp Pontus,Denise,Sanna/Sanne (dunnnoo) å Björn å Sebbe. Det var väl trevlans.. sen resten av kvällen så har vi varit hos Pontus å Bird å Sandra. Skiftat från lägenhet till lägenhet hahaaaa. Sandra gjorde kyckling å ris till mig å hon å Jocke, supergooott. Vi skulle till Gültza udden egentligen, men såklart blev de inte av..så for hem med 21.58 bussen.

Kom hem å hade dötråkigt å ville göra nååå, hörde av mig till Kristian som inte har nå pengar på mobilen. Han dissa i ngn timme å tänkte att han inte ville hitta på nå, men så ringde han sen med ngn telefon, AwEsOmE.
Efter många om å men så bestämde vi oss för att åka ut å promenera uppför Bälingeberget till å börja med. Vi gick en lång bit, men myggorna var fööör jobbiga å föör många. Så vi for efter ett tag. Mötte Sara å Linnea då han skulle tanka, å Joel å nå andra. Såå kul å träffa min Saraaaa!
Vi skjutsa som till Gültza å sen for vi till Ormberget. Sattt där i lite över 1,5 timme å ba prata om allt mellan himmel å jord. Hade det jättetrevligt, alltid lika kul att umgås me Kristian! Han är alltid så glad å rolig å social osv..så jaa, han rädda min hopplösa kväll haha Kom hem vid 3.30 ungefär å kolla Solsidan å sen sov jaag.

HAHA tur att man e sööt när Kristian blir sur för att jag försöker fota honom å gör så att jag knappt kan röra migHaha sneaky JockeKommentarer

Här kan du lämna en kommentar!:)

Skriv in ditt namn vettja! :
Lägga mig på minnet?

Skriv in din e-postadress :) (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0